NAŠI GOSTI:

“OVO JE SAVRŠEN HOTEL ZA POSLOVNE LJUDE.
ČISTA SOBA, ODLIČNO KUPATILO, INTERNET, SPA CENTAR...
ŠTA VAM VIŠE OD OVOGA TREBA?”

- Roni, Italija (Knjiga utisaka)

Smeštaj

BEST WESTERN Hotel Gloria * * * *

Sve sobe uključuju:
PARKING, BESPLATAN INTERNET

Smeštajni kapacitet BEST WESTERN Hotela Gloria čine: 4 apartmana, 13 dvokrevetnih soba, 12 soba sa francuskim ležajem i 3 jednokrevetne sobe.

Hotel je opremljen maksimalno komforno. Prostoran i svetao enterijer uređen je sa puno ukusa. Sve sobe su sa bešumnim minibarom, klima uređajima i direktnim telefonskim linijama, kablovskom TV, WiFi, fenovima za kosu i SOS signalizacijama u kupatilima, sistemima protivpožarnih automatskih aparata.

Sa prozora soba na južnoj strani pruža se fantastičan pogled na najznačajnije kulturno - istorijske građevine Subotice, dok su balkoni soba na zapadnoj strani hotela okrenuti ka Franjevačkom samostanu i “Najstarijoj kući”” u Subotici. Ova poslednja se restauracijom naše firme “Gloria” vraća u prvobitno stanje i postaje deo ugostiteljskog kompleksa hotela.

Jednokrevetna soba

Soba je opremljena jednim ležajem, stočićem i foteljom, stolicom, toaletnim stolom, ogledalom za celu figuru, bagažnikom, bešumnim mini barom, klimom, direktnom telefonskom linijom, kablovskom TV, WiFi, fenom za kosu i SOS signalizacijom u kupatilu, sistemom protivpožarnog automatskog aparata.

Dvokrevetna soba

Soba je opremljena sa dva ležaja, stočićem i foteljom, dve stolice, toaletnim stolom, ogledalom za celu figuru, bagažnikom, bešumnim mini barom, klimom, direktnom telefonskom linijom, kablovskom TV, WiFi, fenom za kosu i SOS signalizacijom u kupatilu, sistemom protivpožarnog automatskog aparata. Većina dvokrevetnih soba ima terasu.

Apartman

Apartman se sastoji iz prostranog dnevnog boravka, spavaćeg dela, hodnika, kupatila i terase. Iz dnevnog boravka se pruža pogled na najuže gradsko jezgro i najznačajniju subotičku građevinu – Gradsku kuću. Opremljen je udobnom sedećom garniturom (trosed, dvosed i fotelja), toaletnim stolom, bagažnikom, bešumnim mini barom, klimom, direktnom telefonskom linijom, kablovskom TV, WiFi, sistemom automatskog protivpožarnog aparata.

Spavaći deo je prostran, udobno namešten i ima izlaz na posebnu terasu. Luksuzno kupatilo opremljeno je fenom za kosu i SOS signalizacijom.

© 2012 BEST WESTERN Hotel Gloria * * * *
BEST WESTERN, The World´s Largest Hotel Chain®
Each Best Western®branded hotel is independently owned and operated

Best Western | Best Western Rewards