NAŠI GOSTI:

“DIVAN HOTEL. USLUGA VRHUNSKA.
JAKO SMO ZADOVOLJNI.
DOBILI SMO I VIŠE
NEGO ŠTO SMO OČEKIVALI”

- Ljubiša, Niš(Knjiga utisaka)

O hotelu

BEST WESTERN Hotel Gloria * * * *

BEST WESTERN Hotel Gloria je jedini hotel sa 4 zvezdice čije sobe imaju terase. Nalazi se u samom centru Subotice. Lociran na poznatom gradskom šetalištu, u poslovnom centru grada, u neposrednoj blizini Gradske kuće, železničke i autobuske stanice, sportskog centra i niza kulturnih i javnih ustanova, BEST WESTERN Hotel Gloria je najbolji izbor za poslovne ljude i turiste.

U sklopu hotela nalaze se jednokrevetne sobe sa francuskim ležajem, dvokrevetne sobe i apartmani. Hotel raspolaže salama za sastanke i moderno opremljenim SPA centrom koji sadrži finsku saunu, parno kupatilo, jacuzzi kao i prostor za relaksacionu masažu.

Sobe su opremljene maksimalno komforno – prostran, svetao enterijer je topao i intiman. Radi osećaja potpunog zadovoljstva gosta u svakoj sobi na raspolaganju je bešumni mini bar, klima uređaj, direktna telefonska linija, kablovska TV, WiFi, fen za kosu, SOS signalizacija u kupatilu, kao i sistem protivpožarnih aparata.

Ceo hotel je klimatizovan. Poseduje moderan i funkcionalan lift i adekvatan broj parking mesta. Na recepciji hotela dostupan je računar sa internetom i stampačem.

© 2012 BEST WESTERN Hotel Gloria * * * *
BEST WESTERN, The World´s Largest Hotel Chain®
Each Best Western®branded hotel is independently owned and operated

Best Western | Best Western Rewards