Aqualab

BEST WESTERN Hotel Gloria * * * *

AQUALAB Plus laboratorija se nalazi u dvorištu BEST WESTERN Hotela Gloria.

Laboratorija je počela sa radom kao Zavod AQUALAB koji je osnovan 2003. godine Rešenjem Ministarstva zdravlja RS, kao prva privatna zdravstvena ustanova koja je dobila dozvolu da radi genetske analize. Tokom godina, prerasli smo u veliki sistem AQUALAB Plus laboratorije, a početkom 2012. godine dolazimo pod okrilje grupacije Synlab GmbH & Co. KG, osnovane 1998. godine u Nemačkoj. Grupacija Synlab koja broji 6800 zaposlenih sa oko 300 miliona analiza godišnje i prometom od oko 600 miliona eura, prepoznala je kvalitet ove zdravstvene ustanove, a danas okuplja 300 vodećih medicinskih laboratorija u preko 20 zemalja Evropske unije, a širi se i van nje i to u Turskoj, Dubaiu i Saudijskoj Arabiji.

AQUALAB Plus laboratorije Vam pružaju više od 4000 različitih laboratorijskih analiza iz područja biohemije, hematologije, koagulacije, imunohemije, mikrobiologije, virusologije, alergoloških ispitivanja, molekularne biologije i genetike, patohistologije uz mogućnost stalne konsultacije sa našim stručnim timom koji broji bezmalo 100 zaposlenih u sastavu: 15 medicinskih biohemičara,3 doktora-specijaliste mikrobiologije, 3 molekularna biologa,1 histopatolog, doktor nauka iz oblasti humane genetike kao i preko 60 iskusnih laboratorijskih tehničara.

Sve druge pa i najsofisticiranije pretrage, rade se u saradničkoj laboratoriji Synlab u Nemačkoj. Synlabov menadžment koji posluje u preko 30 zemalja i brine se da sve analize rade pod rigoroznom internom kontrolom kvaliteta (IQC) i šemom eksterne kontrole. Sve laboratorije su akreditovane u skladu sa relevantnim nacionalnim standardom, uključujući i ISO 17025 i ISO 15189.

Sve laboratorijske analize u ovoj zdravstvenoj ustanovi rade se preporučenim metodama a prema zahtevima dobre laboratorijske prakse na vrhunskim aparatima prozvođača kao što su ROCHE, SIEMENS, ZEISS, HORIBA, itd… Svakodnevno se unapređuje rad laboratorija, uvode nove tehnologije i analize. Svi zaposleni su članovi odgovarajućih zdravstvenih komora, i redovno se edukuju prisustvujući stručnim skupovima i predavanjima te prate najnoviju stručnu literaturu.

Po dolasku u AQUALAB Plus laboratorije, dočekaće Vas ljubazno i stručno osoblje koje je uvek spremno prilagoditi se svim Vašim potrebama. Posebna pažnja posvećuje se najosjetljivijima, deci i starijima. Stalni korisnici naših laboratorijskih usluga koji se svih ovih godina vraćaju našoj laboratoriji, potvrda su njihovog poverenja, a našeg kvaliteta i efikasnosti.

AQUALAB adresa:
Trg Cara Jovana Nenada 11
24000 Subotica , Srbija
Web: www.aqualab.rs


© 2012 BEST WESTERN Hotel Gloria * * * *
BEST WESTERN, The World´s Largest Hotel Chain®
Each Best Western®branded hotel is independently owned and operated

Best Western | Best Western Rewards